(011)-3341-1016

hello@immaserilaris.com

Residensi Gombak, Jalan Gombak, Taman Setapak, 53000 Kuala Lumpur

Welcome to Imma SeriLaris

About Us - Beauty Is Life

Selamat datang ke Imma SeriLaris. Imma SeriLaris adalah jenama penjagaan kulit yang bersih, berkesan serta selamat untuk digunakan, ia diformulasikan daripada Vitamin B3 yang mencerah dari dalam secara efektif dengan ‘membantutkan’ pertumbuhan melanin pada permukaan kulit secara tidak langsung menjadikan tona kulit lebih sekata.

Diasaskan oleh Rose Mawati pada tahun 2019 seorang formulator dan pakar penjagaan kulit terlatih. Produk-produk keluaran Imma SeriLaris adalah bebas dari merkuri dan sebarang bahan kimia merbahaya serta mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Rawatan pelunturan kulit kami direka khas untuk menjadikan tona kulit anda lebih cerah. Kesemua produk-produk kami hanya mengandungi bahan-bahan yang dibenarkan dan berfungsi untuk mencerahkan kulit serta membuatkan kulit anda tampak lebih segar dan bermaya juga amat berkesan untuk membuang sel-sel kulit mati dan meninggalkan lapisan kulit baru agar kulit tampak glowing.

Antara bahan yang terdapat dalam produk pencerah kami adalah Vitamin C yang dapat mencerahkan sambil memberi nutrisi ekstra kepada kulit, bahan formulasi seperti hydroquinone pula ialah sebatian organik yang beraroma dan selamat digunakan untuk semua jenis kulit.

Jadi, ingin kulit kekal sihat, cerah & cantik, wajib cuba dan pakai produk Imma SeriLaris setiap hari!

Terima kasih kerana sentiasa menyokong dan menggunakan jenama Imma SerLaris, anda boleh dapatkan produk-produk kami secara online di laman web rasmi www.immaserilaris.com atau dari dealer-dealer berdaftar kami.

Our Team

ROSE MAWATI

Founder

Ruffwell

Marketing Director

Baby

Sales Manager

What Clients Say?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.